Teknollogji dhe Profesionalizem

Ne cojme perpara Biznesin tuaj duke ju kursyer kohe dhe para

Sherbime informatike

Sherbimet qe ju ofrojme :

 • Programim Software
 • Faqe Interneti
 • Webhosting dhe Regjistrime Domain
 • Asistence Informatike
 • Realizim dhe Administrim i Rrjeteve dhe Sistemeve Informatike
Per me shume informacion na kontaktoni ne :
  Lagja 15 Tetori
  Rruga Nikollaq Bega
  Pallati 11 katesh Kati i pare
  Prane Shkolles Mark Dashi
  FIER
  E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  Skype: sherbime.net
  Tel: +355692235607 (Shqiperi)
  Tel: +393202363008 (Itali)
  Tel: +355696879051 (Shqiperi)
 
RocketTheme Joomla Templates